9 причини защо да включите йога в ежедневието си!

9 причини защо да включите йога в ежедневието си!

Само 15 минути йога на ден могат да променят живота Ви!

Йога е една от най-популярните физически активности, която се фокусира върху физическото и психическо благополучие на практикуващите!

Който е практикувал йога вече знае, че тя има потенциал да бъде много ефективна при лечение и успокояване на широк спектър от заболявания, проблеми и стресови ситуации. Практикуването на йога е много повече от обикновено упражнение или разтягане, то въздейства както тялото, така и на мозъка.

Краткият отговор на въпроса „Защо практикувате йога“ е, защото йога Ви кара да се чувствате по-добре. Освен това няма ограничение за възраст или пол. Всеки, на всяка възраст, може да практикува йога!

9 причини защо да включите йога в ежедневието си:

  1. Гъвкавост, сила и стойка: Ежедневната практика на йога ще Ви помогне да разтегнете и тонизирате мускулите на тялото си. Едновременно с това ще работите за укрепване на ръцете, краката, раменете и корема.
  2. По-добро здравословно състояние и фитнес: Йога ви дава всичко, което може да постигнете във фитнес залата, но по спокоен, безопасен и цялостен начин – силово и кардио натоварване.
  3. Подпомага отслабването: Ежедневната практика на йога засилва метаболитната система и помага за изгарянето на мазнините. Също така, тя може да помогне за възстановяване на хормоналния баланс в тялото.
  4. Енергизира: Няколко минути йога всеки ден осигуряват енергията, която ни е необходима в напрегнатото ежедневие! Тя помага да останете по-дълго във форма!
  5. Намалява стреса: Всяка йога практика трябва да се състои от 3 елемента: правилна поза, дишане и медитация. Проучванията показват, че медитацията и йога упражненията допринасят за възстановяване на нормалното функциониране на нервната система.
  6. Дишане и релаксация: Различните дихателни техники ще Ви накарат да се чувствате по-спокойни и балансирани и ще ви помогнат да се справяте с напрегнатите дни, с увереност и спокойствие.
  7. Помага Ви да бъдете по-щастливи: Скорошно проучване показва, че редовната практика на йога води до увеличаване на нивата на серотонин (хормона на щастието).
  8. Ставате по-внимателни: Редовната йога практика ще повиши енергията и ентусиазма, което ще доведе до по-голяма увереност и самоодобрение.
  9. Живете по-дълго: Ежедневната йога помага за поддържане на добра физическа форма, регулира сърдечния ритъм, намалява стреса и ни помага да се чувстваме по-щастливи.
  • Йога и STC Nutrition

Както при всяка друга активност, по време на йога практиките, трябва да сте максимално ефективни, тонизирани и да дадете на организма си нужното освен отвън, а и отвътре. Богатата гама от продукти, която предлага STC Nutrition разполага с решения за всеки, за да бъдете една стъпка преди всички!

Ако практикувате йога в края на работния ден и имате нужда от допълнителна енергия – VEGAN BAR е точното решение. Една опаковка съдържа 5 веган барчета – по едно за всеки работен ден. Едно е достатъчно, за да Ви зареди с енергия, по всяко време на деня. Освен полезни, са и неустомо вкусни и съдържат само 176 kcal.

За да се погрижите за имунната система, чрез прием на продукт естествено богат на протеини, фикоцианини и хлорофил, вземете SPIRULINE 1500! Спирулината е единственият природен източник на витамин B12. Три капсули на ден са достатъчни, за да намалят умората и да възвърнат тонуса Ви!

Тъй като йога е активност, подходяща за всяка възраст, за да се погрижите за гъвкавостта и здравината на сухожилията си, препоръчваме ARTROSAMINE! Тази хранителна добавка предпазва клетките (включително хрущялните) от оксидативен стрес, благодарение на Витамините C и E в състава си.

Комбинацията от тези три продукта и правилен хранителен режим ще Ви помогне да сте здрави, да се чувствате добре и да поддържате отлична форма! Основните препоръки в йога са  да се яде възможно най-естествена храна и в умерени количества. Йога препоръчва растителна диета, тъй като тя води до вътрешно спокойствие и хармония между ума и тялото, затова STC Nutrition създаде цяла серия VEGAN, която е изцяло в съответствие с изискванията на всяка активност!


лв. 79.00

BCAA 4:1:1 на прах

ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА МУСКУЛНАТА УМОРА С BCAA, Л-АРГИНИН И Л-ЦИТРУЛИН
ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА МУСКУЛНАТА УМОРА С BCAA, Л-АРГИНИН И Л-ЦИТРУЛИН
Купи
лв. 42.00

METHYL B12 1000 SPRAY

Допринася за нормалния енергиен метаболизъм
Допринася за нормалния енергиен метаболизъм
Купи
Омегабиол с 800 mg Омега 3
лв. 49.00

OMEGABIOL 1000 – с 800 mg Омега 3

ЗА НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА СЪРЦЕТО, МОЗЪКА, ЗРЕНИЕТО И СТАВИТЕ
ЗА НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА СЪРЦЕТО, МОЗЪКА, ЗРЕНИЕТО И СТАВИТЕ
Купи
ултра омега 3
лв. 106.00

Ултра концентрирана ОМЕГА 3

Допринася за нормалното функциониране на сърцето, мозъка, зрението и ставите
Допринася за нормалното функциониране на сърцето, мозъка, зрението и ставите
Купи